středa 22. září 2010

Primošten 8-15/9.

Nakonec se nám opravdu podařilo odjet. Ještě tedy Adélka stačila dostat horečku, tak jsem s ní v den odjezdu naklusala opět na ORL, kde vyfasovala antibiotika. Barča, aby nebyla pozadu, tak jí doma stačilo něco poštípat a to opravdu šíleně!!!! Ona jako alergička má opravdu ty štípence tak hrozný, že obyčejné štípance vypadají jak od jedovatého pavouka. No v listopadu je konečně objednaná k alergoložce, tak nám snad poodhalí na co přesně je alergická a jaké léky jsou nejlepší atd.
Mamča s babičkou to všechno zvládly na jedničku. Snad jim to jednou budu moct nějak oplatit.
Takže abych se vrátila k té zasloužené bezdětné dovolené.
Bylo to skvělý týdenní nic nedělání. Ale přiznám se, že se mi po třech dnech válení na pláži, začalo stýskat a začala jsem se i trochu nudit. Prostě už na to nejsem zvyklá na takhle dlouhý odpočinek.
Primošten (znamená přimostěn) - byl to původně ostrůvek, který prostě přimostili. Leží cca 40km nad Splitem a jsou tam dvě oblázkový pláže. /i když teda oblázky si představuju trochu jinak - tohle byly normální kameny/. Moře úžasně čisté, které v sobě odráželo tolik odstínů modré, ale trochu studenější na můj vkus. Počasí nádherné, kromě jednoho dne, který nám propršel. Ubytování jsme našli skvělý. Takovej mega prostornej apartmán s dvěma ložnicema, obývací kuchyní, koupelnou a třema balkonama, z kterých byl výhled na moře a hlavně na západ slunce. Vybavení bylo taktéž úžasný a to hlavně díky tomu, že jsme měli připojení na net zdarma.

Staré město a uličky Primoštenu byly fakt krásný


Západ slunce (fotek máme opravdu hojně)





Tomášovi se podařilo potkat chobotnici a živou hvězdici, já zahlídla pár rybiček a ježků....



Co Tomáš ulovil, to zase uteklo zpět do moře.......



Takhle jsme se váleli......

Žádné komentáře:

Okomentovat