středa 3. listopadu 2010

Co u nás nového?

Poslední dobou nestíhám psát svůj blog. Zážitků máme spoustu, ale jaksi nenacházím čas si večer nebo přes den k tomu počítači sednout. A ještě ke všemu jsem zjistila, že skoro nefotím!!!!

Největší novinkou je, že jsme koupili byt v Podkrkonoší, kde teď bude Tomáš trávit spoustu času, aby jsme ho mohli již tuto zimu obývat, a dosyta si užívat lyžování a zimních radovánek.

S holkama jsme naštívili Cirkus Bernes na Nových Butovicích. Trochu jsem se bála, jak to zvládne Adélka, ale překvapila a moc se nám tam líbilo. Navíc jako bonus se holky svezly na koníkách a Barunka i na velbloudovi (což jsem jí trochu záviděla)....
(opět foceno mobilem)






Taky jsem se byli podívat na výlovu rybníka. Děti byly nadšené a ve finále si mohly v kelímku odnést maličké rybičky, které jsme na chalupě přemístili do lavoru. Nadšení neznalo mezí, když je chodily krmit a hladit.

Lampiónový průvod na Dobešce byl moc pěknej. Holky si mohly vybarvit svůj vlastní lampión. Prostě mělo to svoje kouzlo, všechny ty světýlka ve tmě.






Barunka chodí na logopedii, protože začala v létě šišlat. Mluvila úplně normálně a najednou namísto "c,s,z" vyslovuje "č,š,ž". Naštěstí ji to celkem rychle naskakuje zase do normálu.



Adélka pořád vykonává velkou potřebu do pleny. Navím, jak jí to odnaučit. Ona má vůbec s kakáním problémy. Na velkou jde třeba po pěti dnech a pak u toho děsně trpí. Vždycky přijde a chce plenu, tak ji jí dávám. Bojím se toho, že se jinak nevykadí vůbec. No nějak to budu muset asi začít řešit.




No a ještě se musím zmínit o tom, že jsem byla na dámské jízdě a to v sushi restauraci. Koupily jsme si s holkama zlevněný voucher za 450,-Kč na neomezenou konzumaci sushi po dobu tří hodin. Nacpaly jsme se parádně a vínečko bylo taky fajnové. Zkrátka byl to moc příjmený večer. Foceno je to mobilem, takže kvalita šílená...





tady odsud jsme měly voucher
www.slevomat.cz

a tady je odkaz na tu výbornou restauraci
www.sushi-madeinjapan.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat