úterý 16. listopadu 2010

Divadelní sezóna

A nám začala divadelní sezóna pohádek. Pokud se dá být vzledem k počasí venku, tak do divadla nechodíme, ale teď začneme chodit pravidělně.
Každou neděli od 14.00 začalo hrát pohádky pro děti Branické divadlo a taktéž v neděli od 15.00 můžeme jít na divadlo na Dobešku. Obě místa jsou od nás coby kamenem dohodil.
Minulý týden jsme byly pouze s Barunkou v Branickým divadle na představení Pohádky pro vás. Moc hezký představení, které se skládalo ze tří pohádek. (Ještě, že jsem nevzala Áďu, protože by se asi zbláznila strachy. Jedna z pohádek byla totiž čertovská a čerti vypadaly fakt strašidelně)
A tuhle neděli jsme byly tentokráte i s Adélkou na Kouzelném malování na Dobešce. Byl to kouzelník, kterej dělal různý kouzla s plátnem a malířskou technikou. A musím říct, že jsem se neskutečně dobře pobavila. Takhle vtáhnout do děje děti jsem ještě nikdy nikoho neviděla. Ten chlapík byl vtipnej, skvělej, děti řvaly smíchy, radily mu a ještě ke všemu si vybral naší Barunku na jedno kouzlo k němu na jeviště!!! Jsem se divila, že Barča šla a jak to perfektně zvládla. Ona prostě není ten typ se někde předvádět, ale tohle si s chutí a radostí užila.

Žádné komentáře:

Okomentovat