sobota 8. května 2010

pátek

Je až neuvěřitelné, jak skvěle proběhl nákup bot z Anglie. V pondělí kolem jedenácté večer jsme si objednali celá rodina boty z Anglie přes net. Ve čtvrtek kolem jedenácté dopoledne nám DHL přivezli balík. Takže z Anglie nám objednané zboží doručili rychleji, než objednané zboží tady po ČR. Teď například máme objednanou myčku asi 10 dní. Ona se tedy někde zpozdila, za což se omlouvali a ptali se zda-li chceme počkat, ale stejně doba dodání je běžně 5 dní!!!!! Tak mi to někdo vysvětlete.
Takže vřele doporučuji obchod se sportovníma věcma, botama, oblečením. Boty tam mají o dost levnější, než tady. Poštovné vyjde na 20 liber. Je dobrý se dohodnout s někým, aby se rozdělilo mezi více lidí. No určitě jsem tam nenakupovala naposledy. A ještě nám poslali takovou pozornost za nákup a to jejich reklamní mega hrníček.

www.sportsdirect.com



Balíček!!!Hurá!!!!




Boty, boty, botičky




Večer si vzala teta Tereza obě holky a budou u ní až do soboty do večera. A já jsem večer vyrazila se Zdenou, která je na 14 dní v ČR. Pak se uvidíme až v červenci u ní ve Španělsku. Byl to fajn večer a následné vyspání do pozdních dopoledních hodin bez rušivých elementů, bylo taky skvělé. Díky Terko.

Žádné komentáře:

Okomentovat